Amazone Janneke Punte

Mijn naam is Janneke Punte en ik ben sinds 1997 actief in de paardensport.
Na een jaartje les volgen op een manege kreeg ik de mogelijkheid een recreatie pony te gaan rijden en met veel enthousiasme werd dit mijn dagelijkse ‘hobby’. Al snel volgden er 2 pony’s waar ik ook wedstrijden mee ging rijden! Bij de pony’s heb ik meerdere malen succesvol meegereden bij de Kring- en Overijsselse kampioenschappen. Uiteindelijk werd ik in 2001 zelfs Nederlands kampioen bij de pony’s in de klasse M1!

Mijn liefde en passie voor de paarden en de sport was vanaf nu officieel.

In 2005 kochten wij de hengst Royal Olimpic (Ruben), waar ik in de Z2 mee ben begonnen en al snel doorstroomde naar de Subtop. Ook bij de Young Riders heb ik nog 2 jaar meegereden en in 2006 heb ik deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap in Eindhoven.

Een aantal bekende paarden waar ik mee gereden heb zijn Feinsliebchen (Florestan 1), Fürst Felix (Florestan 1), Verona (Weltino) en Ruben (Rohdiamant), waar ik tevens ook een jaar Young Riders meer reed. Op het moment breng ik Bianco-D (Ungaro) uit in dezelfde klasse. Op zowel landelijk-, Subtop- als NK-wedstrijden ben ik van de partij geweest en heb ik enkele mooie successen behaald! Zo werd ik afgelopen zomer nog 8e in de kleine finale van het zz-zwaar met de ruin Carlos Ramirez.

Ook op internationale wedstrijden hebben wij een aantal keren mogen starten. Ik kreeg in die tijd training in Duitsland en heb daardoor ook vaak op Duitse bodem met veel succes op Lichte Tour niveau meegereden!

Sinds 2009 ben ik met veel plezier fulltime actief op onze dressuurstal! Hier maak ik onder andere paarden klaar voor wedstrijden en verkoop en is er de mogelijkheid voor het doortrainen van paarden van derden.

Paarden die wij op dit moment op stal hebben staan en in de verkoop.

Bent u nieuwsgierig en wilt u eens een kijkje nemen bij ons op stal, een training bijwonen of zelf een training volgen, neem dan geheel vrijblijvend contact op! Ook is het mogelijk om meerdere dagen bij ons te verblijven.