Titel Kring kampioen voor Ivano L, Hubertha R reserve kampioen

2 weken geleden had zowel Ivano als Huberhta goed gepresteerd tijdens de wedstrijd in Vragender.
Hubertha werd daar 5e en 1e met maar liefst 75% in de klasse M1.
Ivano werd in de M2 1e en 3e. Dit waren nog mooie oefenrondjes voor de kring kampioenschappen die afgelopen weekend werden gehouden in Saasveld.

Het was een spannende entourage, met nepkoeien en neppony’s langs de baan. Maar ondanks dat, deden zowel Hubertha als Ivano ‘gewoon’ hun ding.

Huberhta begint erg fijn te ontwikkelen. Niet alleen thuis in training gaat ze steeds mooier gedragen en bergop lopen, ook in de proef kunnen we daar al hele fijne stukken van laten zien. Dit resulteerde in een 3e en een eerste prijs en over-all werd Huberhta reserve kampioen van de klasse M1, met een minimaal verschil van 2 punten achter de nummer 1.

Ivano mocht als 2e de baan binnen treden in de klasse M2. Ondanks zijn jonge (5.5 jaar) leeftijd is hij al erg stabiel en voert de oefeningen die gevraagd worden met 2 hoeven in z’n neus uit. Ook dit keer liep hij weer 2 fijne proeven door. Dit werd dan ook met mooie scores van bijna 69% en bijna 70% beloond door de jury’s! Hiermee werd Ivano kringkampioen van de klasse M2!

Ik ben opnieuw heel erg tevreden met dit resultaat. Op 9 februari zijn de Overijsselse kampioenschappen waar wij natuurlijk weer ons beste beentje voor zullen zetten!

(Ivano L kampioen kring twente)