Succesvolle weken voor Dressuurstal Punte

Afgelopen weken zijn er nog een aantal wedstrijden verreden met verschillende paarden van Dressuurstal Punte.

Begin augustus mocht Ivano weer mee van huis! Ik wilde hem thuis klaar maken voor de Z2, maar vind het tegelijkertijd ook belangrijk om de ‘jonge’ paarden voldoende wedstrijd ervaring op te laten doen. Hij liep een fijne proef, ondanks een paar rommeltjes. Deze wonnen we met een nette score van bijna 66%. Doordat er helaas erg veel regen was gevallen hadden we besloten om 1 proef te rijden.

Een aantal weken daarna heeft Nienke 1 van onze jonge paarden mee genomen en wel in de klasse L1 . Katinka R.Z  (Sorento x Cocktail) hebben wij als veulen gekocht tijden de veulenveiling in Borculo. Deze merrie is uitgegroeid tot een heel leuk paard die met veel schwung beweegt. Ze heeft daarbij ook nog een top instelling, ze is super braaf en ze heeft een goeie werkinstelling. In Den Ham werden zij 1e en 2e, om een week later twee keer een 1e prijs mee te nemen uit Lattrop. En ook afgelopen weekend wisten zij de eerste prijs weer mee naar huis te nemen met 200 punten! 

Begin september zijn Ivano en Hubertha nog mee geweest naar Vorden. Daar hebben beide paarden Z1 gelopen. Ivano weet deze klasse twee keer op naam te schrijven en Huberhta pakt een 2e en 3e prijs mee!

Heel blij met de progressie van alle paarden! Op naar hopelijk nog meer successen het komende indoor seizoen.

Ivano L (Charmeur x San Remo)