Mooie resultaten voor leerlingen

Afgelopen week werd er zo goed gereden door een aantal leerlingen van Janneke, dat dat wel even aandacht verdient.

Tijdens de eerste selectie in de Lutte werd er al goed gepresteerd door Nienke Talens, Anne Quirine Kerssenberg, Amy Klein Wolterink en Mireille Bolscher. En ook afgelopen weekend tijdens de tweede selectie was het voor deze dames weer feest wat betreft punten en prijzen.

Zo haalde Nienke in de Lutte met onze 4 jarige Katinka R.Z (v. Sorento x Cocktail) een mooie score van 195. De andere proef was de grote merrie helaas wat afgeleid door de entourage en daardoor ontstonden er teveel foutjes. Afgelopen weekend in Saasveld liep ze naar een mooie score van 197. Wij zijn ontzettend blij met de vorderingen die deze lieve getalenteerde merrie maakt! Een echt fijn toekomstpaard.

Daarnaast reed Nienke in de Lutte haar eigen merrie Golavsca s in de klasse Z1. Met mooie scores van 219 en 225.5 wist ze een tweede prijs mee naar huis te nemen. In Saasveld heeft Nienke voor het eerst in haar carrière Z2 gereden met haar zelf opgeleide paard Golavsca ofwel ‘witje’. Dit resulteerde in hele nette scores van 221 en 216.5 punten!

In de Lutte reed Anne Quirine in de klasse L2 met haar merrie Elisabeth naar een mooie 3e plek met 200 punten en een 5e plek met 195.5 punt. Een week later was de tweede selectie wedstrijd en daar wonnen Anne Quirine en Elisabeth de selectieproef met 205 punten!

Om het weekend helemaal goed af te sluiten voor Anne Quirine heeft ze op zondag ook nog haar debuut gemaakt met haar andere paard Eduardo in de klasse Prix St. George. Deze sloten ze af met 63% en eindigden hiermee op een 7e plek van de 27 starts!

Ook was Amy Klein Wolterink lekker op dreef tijdens de selectie wedstrijden. Zij wist in de Lutte met haar paard Harvey in de klasse Z1 een 2e en 3e plek te bemachtigen met goeie scores van 231.5 en 222.5 punten. Ook ik Saasveld deed ze goede zaken met haar ruin. Ze won namelijk beide proeven met 233.5 en 235 punten!

Jeugd stimuleringsplan leerling Mireille Bolscher reed in de Lutte in dezelfde klasse als bovengenoemde, naar 220.5 en 214.5. In Saasveld deed ze er een schepje bovenop en werd tweede en derde met 230 en 223 punten.

Miranda van Willigen reed met haar fijne vos Ironman naar een tweede en derde plek in de M2 tijdens de dressuurcompetitie in Almelo. Zij reden naar 211 en 205 punten en hebben zich hiermee geplaatst voor de finale!

Ook Cathelijn Sprakel deed mee aan deze competitie met haar jonge paard Kabana. Zij werden eveneens tweede en derde met 198 en 192 en wisten zich hiermee ook te plaatsen voor de finale op 8 december in de klasse B.

Marilyn Roelofs, tevens een leerling van het Jeugd stimuleringsplan, reed voor het eerst met haar knappe pony Poppings Soraya in de klasse L2. En dit pakte wel heel goed uit, met een super score van 231 punten wisten ze deze klasse dan ook dik te winnen!!