Leerlingen presteren goed.

Al enkele weken wordt er top gepresteerd door een aantal fanatieke leerlingen van mij.

Enkele weken geleden was er een wedstrijd in Vragender waar zowel Michelle Weyl als Noortje Backhuijs aan de start verschenen in de Z2.

Michelle wist met haar Enzo-d beide proeven op haar naam te zetten met mooie punten van 234.5 en 225. Noortje reed met Django in de tweede proef naar een nette score van 217.5 punten en mocht daarmee de 4e prijs mee naar huis nemen.

Afgelopen weekend heeft Noortje opnieuw goed gescoord in de Z2, ditmaal in Haaksbergen. Het doel was om een ontspannen proef neer te zetten en dat is gelukt (afgezien van 1 dikke fout bij de vliegende wissel) en resulteerde zelfs in een tweede plek met maar liefst 225.5 punten.

Ook Nienke Talens reed hier 2 fijne proeven met haar 5 jarige schimmel. Het was een winnend debuut in de L2 met 196 punten, in de andere proef werd ze netjes 3e met 195.5 punten.

Gwen Geltink reed in de klasse L1 naar twee keer een dikke winstpunt (187,5 en 184,5). Deze mooie Sandreo dochter Gaga vindt het nogal eens spannend in de ring, maar dat wordt langzamerhand steeds beter!

Ina van Otten gaat de laatste tijd super met haar vos. Zo won ze  2 weken geleden al de M1 met 205 punten en afgelopen weekend wint zo opnieuw de M1 met een super score van 206.5 punten. Ontzettend knap!

Verder heeft Charlotte Kemperink nog goede zaken gedaan in Luttenberg met haar pony Aswin. Zij reden pas voor de tweede keer in de Z2 en wist in een groot startveld (15 deelnemers) heel knap 2 keer over de 2e prijs mee naar huis te nemen. Met een mooi aantal punten van dik 64% en dik 67% mag ze zeker heel tevreden zijn.

Ook een paar leerlingen vanuit het JSP hebben goed gereden in Luttenberg. Zo werd Eline Buyvoets 4e met 193.5 punten en 6e met 183 punten in de L2. Daarnaast werd Claudia Krijgsman heel mooi 1e  en 3e in de Z1 met 228 en 226 punten.

Top gedaan allemaal!