4 leerlingen kringkampioen van kring Twente

Afgelopen weekend werd er in Saasveld gestreden om de titel kringkampioen.
Vrijdag werd de Z1 verreden en daar werd Nienke Talens met 2 tweede prijzen uiteindelijk kringkampioen met Felix. Dit was tevens haar debuut met deze knappe grote vos die ikzelf destijds uitgebracht heb tot en met de Lichte Tour. Het is een super schoolmaster en ook zeker een paard waarop je echt moet rijden dus wij zijn super trots op Nienke en Felix samen!
Zaterdag was het de beurt aan alle M1 en M2 combinaties. Michelle Weyl werd samen met haar Enzo-D in de klasse M2 2 keer eerste er werd daarmee vanzelfsprekend ook kringkampioen! Super knap van deze combinatie want dit was pas de derde wedstrijd in deze klasse.
Zondag was het de beurt aan de pony’s en daar kwamen er flink wat combinaties aan start in de klasse L1. Uiteindelijk trok Charlotte Kemperink met haar knappe Aswin aan het langste eind en stonden zij met hele dikke punten twee keer bovenaan. Daarmee werd ook Charlotte kringkampioen!
In de klasse M1 werd Amy Klein Wolterink nog Kringkampioen met de niet altijd makkelijke pony Cibelle. Amy zit in het jeugd stimuleringsplan en krijgt daarin begeleiding van Janneke.

Naast de kringkampioenen zijn er ook een aantal leerlingen die goed hebben gereden en afgevaardigd zijn naar de Overijsselse kampioenschappen. Zo werd Nienke Talens met Erasmus nog 4e en 5e in de M1. Ook Pascalle Lienesh werd met haar stoere pony Marshmallow nog een keer 2e en mag daarmee ook door naar de Overijsselse kampioenschappen.

Super gepresteerd allemaal!!

10636055_724271154275807_4142370283179368487_n

Michelle Weyl met Enzo-D