De training

Op Dressuurstal Punte worden dagelijks jonge en doorgereden paarden getraind en klaargemaakt voor de wedstrijden. Op het moment worden er een aantal doorgereden paarden op wedstrijd uitgebracht in de subtop (zz-zwaar en Lichte Tour). Naast de hoger opgeleide paarden staat er ook de 6 jarige Ivano L die succesvol in de Z1 loopt en ook de Wynton merrie Hubertha R zal deze zomer haar Z debuut gaan maken. Daarnaast hebben we ook de 2 fijne 4 jarige merries van Govenor en Sorento in training en zullen dit zomer voor het eerst de ring gaan betreden! Naast het trainen van mijn eigen paarden en de paarden van Dressuurstal Punte, staan er ook regelmatig paarden van derden op stal. Ook is het mogelijk om je paard of pony bij ons neer te zetten om een periode door te laten trainen. Wil je graag een aantal dagen achter elkaar komen trainen is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij ons kan je namelijk niet alleen je paard stallen, maar is er ook een hele mooie Bed&Breakfast aanwezig.

In het jaar 2012 ben ik geslaagd voor de ORUN cursus niveau 4 en geef sinds die tijd vele lessen van B t/m lt niveau, pony of paard, jonge en oud.

Dus ben je benieuwd hoe ik de paarden train, zou je zelf een training willen volgen, of wil je graag jouw paard een tijdje doorgereden hebben neem dan gerust contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken.

tel:06-16872557
email: jannekepuntedressage@gmail.com

 

SAMSUNG DIGITAL CAMERA  SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bianco thuis training galop  Carlos thuis training